top of page

VASTGOED TE KOOP

 Nieuw 

€279.000

STEVIGE WONING MET VEEL POTENTIEEL EN LEUKE ZUIDGERICHTE TUIN MET MOOI UITZICHT.

De woning bevindt zich in het centrum van Idegem dichtbij bakker, beenhouwer, een basisschool en het NMBS station van Idegem en dit tevens op wandel- en fietsafstand (2 km) van het recreatie domein 'DE GAVERS'.

De woning is als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers een ruime leefruimte, een keuken en een aparte kamer voor bv. een bureau. Het linker gedeelte van de woning omvat een ruime garage met geautomatiseerde poort, een berging en een werkplaats. Dit gedeelte kan eventueel verbouwt en/of opgesplitst worden. Op de 1ste verdieping kan je 3 ruime slaapkamers vinden en een vaste trap naar de zolder waar je nog 2 extra ruime kamers kan creëren. De verwarming is op pellets maar de leidingen en aardgas voor de centrale verwarming zijn reeds aanwezig in de woning. Het dak is reeds voorzien van een onderdak en door het plaatsen van dakisolatie voldoet men meteen aan de renovatieverplichting. Het buitenschrijnwerk is volledig vernieuwd!!! 

Bel voor meer info of een bezoekje naar Steven 0496/45 84 30.

 Optie  

€239.000

KARAKTERVOLLE EN PRIMA ONDERHOUDEN WONING MET GARAGE.

Op wandelafstand van heel wat winkels kan je deze karaktervolle ruime woning terugvinden.

De woning is als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers een ruime leefruimte en keuken met aansluitend een badkamer, toilet, berging en een garage met geautomatiseerde poort. Op de bovenverdieping kan men 2 ruime slaapkamers vinden en een vaste trap naar de zolder (45,4 m²) waar je nog 2 extra ruime kamers kan creëren. Achteraan de woning is het eveneens mogelijk om een dakterras te voorzien. Het dak is volledig vernieuwd en voorzien van isolatie en 2 grote dakvensters. Er is centrale verwarming in heel de woning en als extra nog een houtkachel. Goede EPC waarde = 236 kW/m². Elektrische installatie conform!!! Absoluut instapklaar en dus geen extra kosten = een ideale investering. Bel snel voor meer info of een bezoekje naar Steven 0496/458.430.

 Optie  

€329.000

PRIMA ONDERHOUDEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE ZUIDGERICHTE TUIN (opp. 9 are!)

In het centrum van Idegem en op wandelafstand van bakker, slager, basisschool en het NMBS station (85m)

bevindt zich deze zeer ruime woning met 3 slaapkamers en grote tuin.

De woning heeft op het gelijkvloers een inkom, ruime leefruimte met pelletkachel, ingerichte keuken, badkamer, veranda en een garage. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot een extra kamer en badkamer. Ook de ruime zolder biedt mogelijkheden en is reeds volledig geïsoleerd tot de nok. Achter de woning is er een zuidwest georiënteerde tuin die volledig is omheind. 

Extra's: pelletkachel, alle ramen voorzien van rolluiken, aardgas, waterontharder en kelder.

Dit alles op fietsafstand van het recreatiedomein De Gavers.  EPC=D, dus geen renovatieverplichting.

Bel gerust vrijblijvend voor meer info of een bezoekje naar Steven 0496/458.430.

€179.000

OPEN BOUWGROND MET EEN PRACHTIG VERZICHT EN EEN OPPERVLAKTE VAN 9a 64ca

Bouwgrond vrij van bouwplicht en bouwstijl, dus zelf te beslissen met welke architect en aannemer je wenst te bouwen. Dergelijke bouwgronden met deze oppervlakte en tevens prachtig open uitzicht zijn steeds moeilijker te vinden.  Zeer vlotte bereikbaarheid naar winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Afmeting van de bouwgrond bedraagt ± 18 m breed en ± 55 m diep.

Mogelijk maximaal bouwvolume: gevelbreedte van ±12 m en een bouwdiepte van ±18 m, zijdelingse vrije stroken van minimum 3 m. Perceelscore = A

Meer info of een bezoekje bel vrijblijvend naar Steven 0496/458.430

Logo Vastgoed-Atelier.png
bottom of page